Pakej Fotografi Perkahwinan | Jurugambar Perkahwinan

By: Sani Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]
Saturday, 30-Jun-2007 08:00 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Portraiture - Sungai Congkak



Outdoor session yang dijemput oleh En Shukri (sfawani.com). Bergerak ke Sungai Congkak dari Hulu kelang bersama Kree jam 7.30 pagi. Sampai Bt 18, jam 8.20 berhenti sarapan nasi lemak yang sedap gilerrrr... ada yg dah smpai... calling2 semua lepak sarapan sekali...

Sani Rahman
Photographer
013-237 9373



Saturday, 23-Jun-2007 15:26 Email | Share | | Bookmark
12-Hours at MINES Resort City

© Sani Rahaman Photography - Palace of Golden Horses
Alhamdulillah... terlaksana juga apa yang dirancang walaupun tidak 100%... semua perjalanan aktiviti telah diceritakan oleh arie kat CS forum. aku sampai depan restoran maulana dlm 0815, nampak kelibat 2 org remaja sedang melantak roti canai mamak dgn lazatnya. aku pun melantak jugak sambil menunggu ketibaan para peserta "12-Hours MINES Resort City"..

bila nak gerak keluar dr kedai mamak, Jidin's the gang baru sampai dan kami terus menuju ke Palace of Golden Horses. Lokasi mmg menarik ditambah dengan langit biru dan awan memutih. Masing2 membuka beg dan mengeluarkan 'senapang' masing2. Pelbagai gaya dan gelagat para peserta dapat dilihat (sila rujuk gmbar yg akan dipostkan oleh peserta nanti di CS forum). Lanskap dan pemandangan di Palace of Golden Horses sangat cantik dengan padang golf yang menghijau. Bunga-bungaan sangat indah saujana mata memandang. Terdapat juga patung2 kuda yang sangat kelaparan sehingga golden dibadan hampir lusuh. Masa kat sini, woobypop n kawannya tiba... Habis luar dan dalam Golden Horses kami terokai...

Aktiviti selepas itu telah pun diceritakan oleh arie. cuma waktu selepas tgh hari itu kurang sesuai utk kami mengadakan sesi fotografi kerana cuaca sgt panas. memandangkan juga shahrol pun telah hanjut dibuai asmaradana (jgn mare yee.. ), aku, zayd, ian, arie keluar dr the shopping fair pergi minum. aku yg 'mabuk' ini telah membawa diaorg (konon2nya sambil minum blh shoot2) kat R&R The Mines. Sekali takde rupa R&R, station minyak ader la... hampas... rugi duit tol jek...hehe... sorry ye geng... last2 minum kat restoran maulana...kat situ baru jumpa abu n tengku napie...

aktiviti yang terakhir di MINES Resort City... kat situ paling happening... best arr korang n korang mmg rawks bak kata arie... nak tgk gmbr? gmbr pertandingan tak banyak.. gmbr kitaorg yang banyak...hahahaha..


CLS Crews :
Art Director : Abu
Photographer : SAR ( Sani Rahman )
Model : Arie,Zayd,Napie,Abu,Ian,Shahrol,Sar

korang ketawa la puas2...hahahaha


Monday, 11-Jun-2007 14:54 Email | Share | | Bookmark
The Buloh Boys From Planters Haven

Dark Side


Sunday, 10-Jun-2007 02:12 Email | Share | | Bookmark
Planter's Haven Photo Competition 2007

Lifestyle


Planter's Heaven Photo Competition 2007
Nilai, Negeri Sembilan



Sani Rahman
Photographer


Friday, 8-Jun-2007 00:37 Email | Share | | Bookmark
CS "Teh Tarik" at Sec 7, Shah Alam

one kopitiam pls...
CS students "teh tarik" ( photography discussion ) at Miza Kopitiam
Section 7, Shah Alam






[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net