Pakej Fotografi Perkahwinan | Jurugambar Perkahwinan

By: Sani Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  18  19  20  21  22  23  24  [25]  26  27  28  29  30  31  32  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Apr-2007 00:28 Email | Share | | Bookmark
Mangrove, Sungai Besar

Globe Savior Mangrove Forest Photography Contest at Sungai Besar, Sabak Bernam, MALAYSIA


http://www.flickr.com/photos/fotosyndicate/sets/72157600049766034/


Sani Rahman
Weekend Photographer


Monday, 2-Apr-2007 12:17 Email | Share | | Bookmark
Memperkenalkan Pulau Ketam (Crab Island)



Sebenarnya nak memperkenalkan flickr saya... hehe..

Untuk koleksi gambar Pulau Ketam, klik url di bawah,
http://www.flickr.com/photos/fotosyndicate/sets/72157594378475074/

juga

memperkenalkan website dot com saya... actually dah lama dah...



Sani Rahman
Weekend Photog



Friday, 30-Mar-2007 15:06 Email | Share | | Bookmark
Gambar-Gambar @ Sungai Besar, Selangor




Masih lagi gambar2 kat Sungai Besar... sibuk sikit minggu nih...


Sani Rahman
www.flickr.com/photos/fotosyndicate
www.fotosyndicate.com


Monday, 26-Mar-2007 16:18 Email | Share | | Bookmark
Cabaran Photography Mangrove Sungai Besar, Sabak Bernam


Jeti nelayan @ Sungai Besar

Jumaat 23 Mac, Jam 2.30 ptg kami ( aku, woob, kree, freak, mamoza ) bertolak dari Shah Alam ke Sungai Besar melalui jalan Kapar. Singgah sebentar di Kuala Selangor untuk minum-minum. Tiba di Sungai Besar jam 4.30 petang dan terus mendaftarkan diri di tapak mangrove. Shoot sehingga jam 0730 mlm. Menginap di Hotel Dinar bilik 110, bilik air kat luar..hehe.. rehat dan mandi... turun makan kat Padang jam 9.30 n Hamlaww dtg dr Sekinchan join sekali... borak2 n wat sessi CLS berhaluan kiri bak kat Ham... lepas tu balik layan Mr Bean... Jam 1130, napie n zayd baru tiba dr Bangi dengan keletihan dan kelaparan... hehe... aku n woob join diaorg makan... aku minum jerr... aki biarkan freak n kree layan Mr Bean kat bilik... lepas tu ada aktiviti berhaluan kanan pula kat bilik hotel sampai tertido.. 24 March, bersiap sedia untuk shoot Mangrove!

Buat masa ni gambar2 mangrove tidak dapat disiarkan kerana tertakluk kepada peraturan dan syarat pertandingan. Akan disiarkan selepas tarikh akhir penutupan 5 April 2007.


Thursday, 22-Mar-2007 04:06 Email | Share | | Bookmark
Wedding by Sani Rahman



Gambar ni diambil semasa studio lighting workshop minggu lepas. Pada masa yang sama ada studio potraiture. Kelihatan OP bersedia mengambil gambar pasangan tersebut. Sebelum lighting studio menyala, saya pun shoot dalam keadaan samar-samar.

Fotowarung Assignment - http://bazuki.com/fotowarung/?p=77


Sani Rahman
SANIRAHMAN PHOTOGRAPHY


[<<  <  18  19  20  21  22  23  24  [25]  26  27  28  29  30  31  32  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net