Pakej Fotografi Perkahwinan | Jurugambar Perkahwinan

By: Sani Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  [31]  32  33  34  >  >>]    [Archive]
Monday, 29-Jan-2007 20:50 Email | Share | | Bookmark
Flora Fest 2007 : Kereta Berhias & Gadis Bunga

Sabah Float
lu mmg cute
Hai handsome!
View all 18 photos...


Floral Fest 2007
Floral Parade, Putrajaya, 27 Jan


Event yang meriah dan diceriakan oleh gadis-gadis bunga pelbagai negeri... Ramai photographer, videographer, handphonegrapher... Kereta perhiasan pelbagai bunga dan warna adalah acara utama dalam Floral Parade ini... hope u all enjoy tgk gambar2 kat sini... saya akan upload by berperingkat...



Thanks to Gadis Bunga Berpayung. U berdua mmg sporting...



Amacam? Ada gaya tak?



Gadis Bunga Kuning, senyumanmu sungguh menawan...


Saturday, 27-Jan-2007 07:00 Email | Share | | Bookmark
Flora Fest 2007, Putrajaya : Episode 1

Grand Opening Flora Fest 2007, Putrajaya


Fuhh... kepenatannya masih terasa... Event gilang gemilang grand opening Pesta Flora sempena Tahun Melawat Malaysia 2007. Ramainya orang... gambar akan aku upload sikit2... banyak yg tak jadi drpd jadi... entah kenapa? ni pun ada lebih kurang 100 keping tak blh transfer... sakit kepala ku! SD kad aku ada problem ke? fuhh... pening2...



Sani Rahman
Photographer
FOTOSYNDICATE.COM


Friday, 26-Jan-2007 13:08 Email | Share | | Bookmark
Kenangan Terindah di Putrajaya

 
 
 


Jam 6.30 ptg aku berjalan-jalan di sekitar Putrajaya sambil melihat persiapan Flora Fest 2007. Ramai sangat orang termasuk yang ke pasar malam Putrajaya. Persiapan demi persiapan oleh kontijen2 yang mengambil bahagian. Rupanya ada raptai jam 8.30 mlm. Sambil tu dapat la aku mengambil gambar sekitar Putrajaya. Gambar persiapan Flora Fest aku tak ambil... Raptai pun aku tak tengok...


Sani Rahman
Photographer
FOTOSYNDICATE.COM


Wednesday, 24-Jan-2007 14:49 Email | Share | | Bookmark
Senja di Putrajaya

 
 
 


On the way nak gi minum kat Alamanda, Putrajaya. Sempat la shoot sikit-sikit...



Sani Rahman
Photographer
FOTOSYNDICATE.COM


Tuesday, 23-Jan-2007 12:59 Email | Share | | Bookmark
Si Gadis Florathon 2007

 
 
 
View all 23 photos...


Masih lagi gambar-gambar event Florathon, Flora Fest 2007 yang telah berlangsung di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur pada 20 Januari 2007. ( Hari lahir aku tu... ). Tapi kali aku dedikasikan kepada gadis-gadis Florathon yang memeriahkan Tahun Melawat Malaysia 2007 dengan penuh warna-warni!

Sani Rahman
Photographer
http://www.fotosyndicate.com
013-237 9373


[<<  <  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  [31]  32  33  34  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net